Också små människor har rätt till stora upplevelser.

Vi går mot ännu en säsong anpassad för att kunna ta emot lite mindre publikgrupper än vanligt. Några förändringar är tydligare än andra, som att vi för närvarande har max 8 personer på alla arrangemang (det blir snabbt fullsatt alltså!) och att vi förbehåller oss rätten att neka om antalet besökande grupper blir för stort.

Så snart restriktionerna lättar så kommer vi här att publicera de arrangemang vi har planerat, men ännu inte kan öppna för bokningar.

Vi kommer då, precis som i höstas, att inskränka oss till ett minimum av olika "homogena grupper" som förskoleklasser t ex och vi kommer att vara mer styrande än vanligt i hur vi slussar in vår publik till sina sittplatser.

Allt för att ni tryggt ska kunna komma till oss. Mer detaljer om detta kommer du att kunna se i vårt säsongsprogram då det kommer till din E-postadress.

För du prenumererar väl på vårt nyhetsbrev?  Annars anmäl dig här. 

-Observera:

Biljettpriserna varierar under vår och höstsäsongerna, se information om biljetter och bokning under var föreställnings information. 

Vår verksamhet genomförs med stöd av Malmö Kulturstöd & Statens Kulturråd samt i samarbete med ABF Malmö, Unga Musik i Syd, Mix Musik, Malmö Folkets Park med flera.

VÄLKOMNA!

Dag för dag